Variér Furniture velger Frank

Selskapet vant blant annet Grand Prix i Gullblyanten 2011 og Årets Sølvtagg med god hjelp fra nå nedlagte Dist Creative. Nå har de valgt nytt byrå.

37684 d442b original
«Gravity» fra Variér Furniture

Norske Variér Furniture er global markedsleder innen funksjonelle møbler og selger i dag sine prisvinnende ikoniske møbler i 36 land. Administrerende direktør i Variér Furniture, Jesper Petersen, forteller til kreativtforum.no at selskapet er i vekst og at de nå ønsker å ta et skikkelig grep om markedet med en tydeligere posisjon.

– Når vi nå er på vei gjennom en viktig endringsprosess, er det naturlig at vi også vurderer nye samarbeidspartnere på byråsiden, sier Petersen.

– Etter en runde med noen utvalgte byråer, falt valget vårt på Frank. Av de byråene vi vurderte var det de som forstod våre utfordringer i nåværende merkevarestrategi best. De tenker kommersielt og er opptatt av viktigheten av et enkelt og lett forståelig budskap. I tillegg har de et sterkt internasjonalt team med en internasjonal tankegang, avslutter Petersen.

– Variér Furniture er noe så sjelden som et norsk selskap med globalt markedslederskap, sier kreativt ansvarlig i Frank, Nick Bilmes.

Byrået skal bistå Varier Furniture både med utvikling av strategisk plattform og kommunikasjon på tvers av kanaler.

– Vi er allerede godt i gang med å justere selskapets strategi og ser frem til å jobbe videre sammen med flinke folk i et spennende selskap, avslutter Bilmes.