Velger innleid ressurs fra byrå

Bergene Holm har signert partneravtale med Edge Branding for å styrke kommunikasjonsteamet.

TR og TB 3x
Merkevarebyrået Edge Branding inngår Marketing for Hire-avtale med trevirkeleverandøren Bergene Holm. Fra venstre: Rådgiver Trine Ruud fra Edge Branding og Kommunikasjonsdirektør Tone Bente Bergene Holm.

Edge Branding blir ny partner med Bergene Holm, og vil ha en fast innleid ressurs som skal bistå selskapet med merkevarestrategi, digital markedsføring og organisk synlighet i sosiale medier. Da behovet for å forsterke kommunikasjonsavdelingen til trelastleverandøren oppstod, overbeviste byrået med sin tilnærming og faglige forståelse av merkevaren Bergene Holm.

– Edge Branding treffer med riktig kompetanse, og vi har stor tro på at deres engasjement og profesjonalitet gir oss det løftet vi trenger inn mot en hektisk periode, sier kommunikasjonsdirektør Tone Bente Bergene Holm i Bergene Holm.

Et av hovedmålene med samarbeidet er at Bergene Holm fortsetter veksten i sine digitale og sosiale kanaler.

– For å vokse og være synlig er det viktig at vi klarer å holde høy aktivitet i kanalene våre. Spesielt på organisk nivå, sier Bergene Holm.

– Klaff fra første stund

Rådgiver og fagansvarlig for sosiale medier i Edge Branding, Trine Ruud, er ydmyk og stolt over å ha blitt invitert inn på laget til Bergene Holm.

– Dette er en kunde med lang og ærverdig historie. Samtidig er de en av de største i deres bransje, med spennende produkter og flere egne merkevarer. Det var klaff fra første stund, og jeg gleder meg enormt mye til å se hva vi får til fremover, sier Ruud.

Yvonne Aasbø, byråleder i Edge Branding, gleder seg over samarbeidet med Bergene Holm og forteller at tjenesten Marketing for Hire er en sterk trend.

Byråleder Yvonnex
Yvonne Aasbø, byråleder i Edge Branding.

– Vi inngikk vår første Marketing for Hire avtale for tre år siden og det siste året har det «tatt av», sier Aasbø. – Grunnene til å inngå en slik avtale er mange. Den kan være i forbindelse med permisjoner eller i påvente av en rekruttering. Vi har også flere kunder som ikke har en egen marketingavdeling, men dekker behovet sitt ved å leie inn en markedsfører fra oss. Da får man en topp kvalifisert ressurs i en liten deltidsstilling – noe som ellers ville vært helt umulig.

Edge Branding trer inn som innleid ressurs hos Bergene Holm gjennom tjenesten Marketing for Hire i januar 2023.

Om Edge Branding

Edge Branding er et full-service byrå som holder til i Powerhouse Telemark, Porsgrunn. Byrået leverer tjenester innen markedsføring, design, reklame og digitale løsninger. Byrået har 16 ansatte, og er ledet av Yvonne Aasbø. Rising er hovedaksjonær og Elin Tufte Johansen er styreleder.