Veronica Maggio og Miriam Bryant med livesendt slippfest fra Oslo i kveld

To av Skandinavias mest populære artister skal ha livesendt slippfest fra Norge i kveld for sin felles, nye singel. Kjendisregissør Jonas Åkerlund skal filme det hele – live.

1 Foto Bisse Bengtsson
Veronica Maggio og Miriam Bryant slipper singel sammen med en live slippfest fra Oslo. Foto: Bisse Bengtsson

Det er filmskaperen og musikkvideoprovokatøren Jonas Åkerlund som skal sørge for at den halvtimelange, livesendte slippfesten for singelen «Under någon ny» blir virkelighet fredag denne uken. Den sendes fra Oslo i regi av plattformen Vier. Live, som oppsto under pandemien som en måte å strømme musikk på, og tidligere har laget digitale konserter med navn som Aurora, Sigrid, Girl in Red, DDE, Jaga Jazzist og Frida Ånnevik.

– Jonas er nok den mest innflytelsesrike regissøren for reklame og musikkvideoer i verden, påstår Guri Neby, eksekutiv produsent i Einar Film & Fortellinger. – Jonas elsker å jobbe med reklame og vi er veldig glade for å representere ham hos Einar film.

Steffi van der Baden er ansvarlig produsent på prosjektet. – Vi lover publikum en helt spesiell opplevelse. At det hele sendes live er ekstra utfordrende, og vi i produksjonen får virkelig erfare en helt spesiell intensiet, sier hun.

Ifølge Einar Film er innholdet nøye koreografert og innøvd. Historien regisseres i sanntid, der publikum får se Veronica Maggios og Miriam Bryants historier på samme tid, som i et parallelt univers. «Sendingen byr på konflikt, slagsmål og blod, men også vennskap og vakre musikalske øyeblikk», heter det videre.

Konserten sendes live kl. 19.00 i kveld på Vier.live.