Vestre velger Tank

Vestre har valgt Tank som designbyrå fra 2014 etter en utvelgelsesprosess mellom flere byråer i forkant av julen.

43567 2b43f original
Bak fra venstre: Ina Brantenberg, Thomas Sund, Jørgen Maristuen, Marianne Preus Jacobsen, Jan Christian Vestre Sittende på Ikon-benken fra Vestre: Åshild Knudsen, Elisabeth Preus, Monica Kvinge

Vestre produserer robuste designmøbler for private og offentlige bymiljøer og har i en årrekke samarbeidet med en rekke anerkjente industri- og møbeldesignere.

– Vestre er en ambisiøs og utålmodig bedrift, med stå på-vilje og godt humør, som liker entusiasme og å bli imponert. Som Vestres nye samarbeidspartner skal vi med vår strategiske kompetanse bidra med nye impulser og kreative ideer for å styrke og bygge merkevaren Vestre i både kjente og ukjente markeder. Jobben en krevende og veldig morsom, sier Ina Brantenberg i Tank.

– Vestres bevisste tilnærmingen til design, kvalitet og miljø gjør Vestre til en drømmekunde for oss. At vi har så god kjemi med folkene vi skal jobbe med i det norskeide selskapet er selvsagt også en fordel når man jobber såpass tett på hverandre. Vi er allerede i god gang med både overordnede og løpende oppgaver, og gleder oss til fortsettelsen.

Vestre har hatt åtte gode og fremgangsrike år sammen med Dinamo Design, men tiden var nå inne for å bli vurdert med nye øyne. Vi valgte Tank etter en helhetsvurdering basert på hvem vi tror kan bidra til å løfte Vestre mest de neste årene. Tank har stor faglig tyngde og spennende erfaring med kunst, kultur og arkitektur. Teamet er hands-on, veldig kreative og akkurat passe store. Vi har latt oss inspirere og ser frem til fortsettelsen, forteller Jan Christian Vestre, daglig leder i Vestre AS.