Vitusapotek til POL

Etter en omfattende byråprosess har Vitusapotek valgt POL som sitt nye reklamebyrå.

61816 8d51f original
Fra venstre: Prosjektleder Lise Schelvan, Strategisk rådgiver og kundeansvarlig Kjetil Botten Skogly, Kreatør Maja Folgerø, Head of Marketing i Vitusapotek Helen Felde, Kreatør Snorre Martinsen og markedssjef i Vitusapotek Stine Gylterud.

– Apotekbransjen står foran mange spennende utfordringer og muligheter, derfor har det vært viktig for oss å finne det rette byrået for veien videre. Vi har vært gjennom en grundig prosess og valget falt på POL fordi de tydelig forsto hvilke utfordringer vi står overfor og de hadde med seg noen interessante tanker om hvordan vi kan bygge merkevaren Vitusapotek videre, uttaler Head og Marketing Helen Felde.

Vitusapotek er det tredje kunden som på kort tid har valgt POL som sitt nye reklamebyrå. De siste halvåret har både Westerdals Oslo ACT og Viking skotøy valgt å sette sin lit til byrået i Kristian August gate.

– Det skal bli veldig gøy å jobbe med en så stor og profesjonell aktør som Vitusapotek. De ønsker å sette tydelige fotavtrykk i en ellers generisk bransje, og det gleder vi oss til å hjelpe dem med, uttaler kreatørene Snorre Martinsen og Maja Folgerø.

I tillegg til Martinsen og Folgerø, består arbeidsgruppen som skal jobbe med Vitusapotek av prosjektleder Lise Schelvan og rådgiver Kjetil Botten Skogly.

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 218 apotek og 2200 medarbeidere Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD) som er landets største leverandør av legemidler og helserelaterte produkter via apotek og sykehus. NMD en del av det internasjonale konsernet Celesio