Wærnes tilbake i Hamburg

Den norske eksilkreatøren forlater USA og søker seg tilbake til «et mer menneskevennlig og stabilt samfunn» på det europeiske fastlandet.

Me high resx
Jens Petter Wærnes.

– Etter ti fantastiske år i New York og California, var tiden inne for et nytt kapittel for familien min og meg selv, forteller Jens Petter Wærnes til kreativtforum.no.

– Jeg har hatt stor glede å få jobbe i det kreative lederskapet hos BBDO New York og Goodby Silverstein & Partners i San Francisco, to av de mest respekterte og ikoniske reklamebyråene i verden. Men i de siste årene har lengsel til familie, venner og et mer menneskevennlig og stabilt samfunn vokst seg større. Så da Matthias Spaetgens, min tidligere kreative leder på Scholz & Friends Berlin, nå CCO, inviterte meg tilbake i byrånettverket som Executive Creative Director, føltes det helt riktig. Scholz & Friends er en spydspiss innenfor kreativitet. God byråkultur har de også, fortsetter Wærnes.

Bygger internt McDonald’s-byrå

Scholz & Friends vant nylig McDonald’s i Tyskland.

– Vi har derfor brukt den siste tiden til å bygge opp «McFriends», et helt nytt, selvstendig byrå innad i Scholz & Friends, dedikert til McDonald’s. tillegg til å lede dette, jobber jeg også på diverse andre utvalgte internasjonale kunder i Scholz & Friends-nettverket, forteller han.

– Dette er et nytt og spennede kapittel. Ich freue mich sehr.