We Oslo blir en del av EVERLAND: – Nå satser vi internasjonalt

Designbyrået We Oslo har i ti år samarbeidet med merkevarer som TINE, Solberg & Hansen, ORKLA, Active Brands, Mester Grønn. Nå starter et nytt kapittel når de slutter seg til merkevarebyrået EVERLAND, som etablerte seg i Oslo for tre år siden.

EVR
Fra venstre: Kristine Lillevik (NO), Thomas Gamst (DK), Mikael Tonning (DK), Christian Halsted (DK), Lena Stølen(NO), Ronnie Greve (DK), Linn Bakke (NO), Carl Larsson (SVE).

– Vi har fulgt We Oslos arbeid med stor respekt over tid. Derfor er vi glade for å kunne stå sammen under ett flagg, forteller Thomas Gamst, CEO & Founding Partner i EVERLAND.

– Dette er flinke folk som vil bli en del av vårt dyktige, kreative team, og sammen kan vi tilby det norske markedet en sterkere kombinasjon av kommersiell merkevarestrategi og engasjerende design på tvers av kontaktflater.

– EVERLANDs fokus på forbrukere og det kommersielt kreative matcher vår filosofi 100 prosent, supplerer Kristine Lillevik, grunnlegger av We Oslo og nå Executive Creative Director & Partner i EVERLAND.

Blir partnere i EVERLAND

Kristine Lillevik grunnla We Oslo for ti år siden, og byrået har i dag ti ansatte. Lena Stølen har hatt rollen som konsulent og ble partner i 2023. Begge har lang fartstid og bred erfaring fra bransjen gjennom ulike roller i byråer som Bold Scandinavia, Dinamo Design, Design House og Scandinavian Design Group.

EVERLANDs norske kontor arbeider med kunder som REMA 1000, Kolonihagen, Orkla, Pronofa og Ringnes. Etter sammenslåingen består teamet i Oslo av 16 personer, som alle jobber med merkevarebygging og identitets- og emballasjedesign.

Kristine Lillevik blir Executive Creative Director i Norge og en del av den kreative ledelsen sammen med Mikael Tonning, Executive Design Director & Founding Partner, og Carl Larsson, Executive Creative Director & Partner. Sammen dekker de også byråets tre største markeder, nemlig Danmark, Norge og Sverige. Lena Stølen blir Managing Director & Partner i Norge og en del av ledelsen i EVERLAND.

We Oslos daglige leder og partner, Linn Bakke, fortsetter også i EVERLAND, og hun vil fremover ha rollen som Client Director og People Manager med ansvar for utvalgte kunderelasjoner og teamet i Norge. Denne rollen vil hun dele med Silje Haukaas, som har en lignende rolle ved EVERLANDs Oslo-kontor i dag.

– En milepæl for We Oslo

– Dette er en milepæl for We Oslo. Sammen med EVERLAND skal vi løfte den strategiske kompetansen og forme morgendagens forbrukermerker, både nasjonalt og internasjonalt. Omfattende internasjonal erfaring og en merkevaredrevet forretningsstrategi vil skape stor verdi for kundene våre og den videre utviklingen av det norske markedet, der konkurransen er tøffere enn noen gang tidligere. Vi gleder oss vilt, sier Lena Stølen, nå Managing Director i Norge og partner i EVERLAND.

Sammenslåingen av de to byråene forventes å være fullført innen utgangen av 2024, hvorpå de to teamene flytter til samme kontor og starter for fullt i sine nye roller.