Wilfa inngår samarbeid med FranzHubert

Norskeide Wilfa, en av Nordens ledende leverandører av småelektriske artikler til de tusen hjem, tar med seg FranzHubert som nordisk samarbeidspartner i arbeidet med å utvikle og lansere nye konsepter.

78197 9f03c original

– De siste årene har vi hatt et sterkt fokus på kaffe og produktserien Wilfa Svart i samarbeid med Tim Wendelboe. Da vi skulle gå i gang med nye satsningsområder så vi etter en nordisk samarbeidspartner som ikke bare forstår kommunikasjon, men som også kunne utfordre oss på kategori- og produktutvikling, sier Arild Jørgensen, produktdirektør i Wilfa.

Valget falt altså på FranzHubert, som skal jobbe kreativt og konseptuelt fra utvikling av produkt til ferdig kommunikasjon.

– FranzHubert har ikke bare vist at de forstår vår verden, men enda viktigere, våre kunders verden. Det tette samarbeidet helt fra start gir oss muligheten til å utvikle både kategori, produkt og konsept parallelt, fortsetter Jørgensen.

Paul Rigault, som er rådgiver i FranzHubert, er svært glad for samarbeidet.

– Wilfa har i lang tid markert seg med innovasjon og design, og det er selvfølgelig veldig morsomt å få være med på å ta en så sterk norsk merkevare ut i nye produkter og lansere disse nordisk. I første omgang er det snakk om en videreutvikling av Raw Fuel, men det ligger også noen nye konsepter på tegnebordet, avslører han.