Wold og Trædal Thorsen i ADC-juryen

Kjetil Wold i ANTI og Kjetil Trædal Thorsen i Snøhetta representerer Norge i juryen til ADC 100th Annual Awards.

C3x I Nwvk
Kjetil Wold.
Rm0bp Ptc
Kjetil Trædal Thorsen.

ADC Awards, som er en del av The One Club for Creativity, har 100 års jubileum i år med en jury bestående av nær 180 personer fra over 20 ulike land, inkludert arkitekt og professor Kjetil Trædal Thorsen, grunnlegger og partner i Snøhetta, og Kjetil Wold, grunnlegger og kreativ leder i ANTI.

Konkurransen er en av de aller gjeveste på kloden å få med seg et trofé fra, og fokuserer særlig på godt håndverk og innovasjon i kategorier som reklame, digital media, grafisk design, pakning, motion, illustrasjon, foto og fashion design. Wold skal delta i juryen for kategorien Brand/Communication Design, mens Trædal Thorsen deltar i kategorien Spatial Design.

Det er den andre større internasjonale konkurransen Wold skal juryere i år, da han også har blitt kapret av Clio Awards.

– Det er spennende å få delta på dette nivået. Det er sikkert litt tilfeldig at det ble to store juryjobber dette året, men det er et privilegium å få juryere i internasjonale konkurranser, og jeg gleder meg. Juryarbeid er alltid krevende, men samtidig veldig inspirerende og lærerikt. Det er sikkert mange av de samme jobbene som vil dukke opp, og jeg vil nok få god oversikt i år. I ANTI ser vi alltid etter kombinasjonen av gode konsepter og utsøkt håndverk, sier Kjetil Wold i en kommentar.

Øvrige jurymedlemmer fra Norden i årets konkurranse er Isabelle Dahlborg Lidström (Grow), Aurélia Durand, Björn Engström (Forsman & Bodenfors) og Jesper von Wieding (Pearlfisher).