WoW i rute

World of Warcraft kommer nå som tegneserie på norsk. Førsteutgaven lanseres i butikker over hele landet førstkommende mandag.

13266 e9c25 original

Dette blir den første av i alt åtte utgaver som gis ut i år.

World of Warcraft-spillet (WoW) er verdens største online dataspill med mer enn 10 millioner brukere. Nå kommer også World of Warcraft-bladet, et samarbeid mellom Blizzard og Wildstorm (DC Comics) som publiseres i Norge av Egmont Serieforlaget.

Ifølge forlaget får man et tegneserieblad med «sterk visuell slagkraft og en episk historie som WoW-kjennere vil nikke anerkjennende til.»

Videre hevdes det at man ikke behøver å være en Wow-spiller for å sette pris på dette bladet. Forlaget tror mange nye lesere vil glede seg over den storslagne WoW-verdenen Azeroth.

The Fellowship of the Bling Slik beskrives historien: Vi følger orken Rehgar og hans gladiatorteam bestående av blodalven Valeera Sanguinar, nattalven Broll Bearmantle og mennesket kalt Crocoføde i deres kamp for å overleve og seire i Dire Maul. Mennesket Crocoføde, senere døpt Lo’gosh i Dire Maul, aner ingenting om sin fortid, men det kan virke som han har noe stort i vente. Kampen blir lang og hard, men seieren og æren desto større.

Wildstorm (DC comics) har lagd en introduksjon og forløper til tegneserien på internett.