Young Lions Print blir en del av Gullblyanten

Kreativt Forum og CAPA går sammen om å sponse kategoriene Print og Film i Young Lions i 2024. Vinnerne blir kåret under Gullblyanten 2023, 8. mars, og skal kjempe mot internasjonale team under Cannes Lions i juni.

Younglions
Denne annonsen vant gullet i fjorårets Young Lions Print i Cannes, der seieren gikk til et britisk team. Kunden var EcoTree.

I de siste årene er det vinnerne av Gulltusjen, Amedia Markeds idékonkurranse for student- og kreatørteam under 30 år, som har blitt sendt til Cannes for å delta i Young Lions Print. Capa og Kreativt Forum samarbeider allerede om å arrangere Young Lions Film, og nå har Print-delen også blitt en del av denne dugnaden.

Det betyr at det i år kjøres nasjonal kvalifisering til både Young Lions Film og Young Lions Print som en del av Gullblyanten. Samtidig endres leveransekonseptet i Print til å ligge nærmere hvordan kategorien fungerer i Young Lions i Cannes.

Vinnerteamet i hver kategori deltar i den internasjonale konkurransen under Cannes Lions, som i år vil foregå i tidsrommet 17.-21. juni. Den som skal delta i Young Lions må være 30 år eller yngre og jobbe i et kreativt miljø, som kreatør, produsent, filmskaper eller liknende. Hvert team må bestå av to personer.

Det er ikke nødvendig å melde seg på i forkant, men arbeid må være levert på Gullblyant-webben innen mandag 29. januar kl 23:59 for å delta i konkurransen.

De øvrige reglene for innsending leser du om her.