Zuninga i NY Festivals-jury

Kreativ leder i MK Norway, Armando Zuninga er valgt inn i juryen i New York Festivals, en av årets viktige festivalbegivenheter.

44668 2106b original
Armando Zuniga. Foto: Johanna Siring

Zuniga skal juryere i kategorien Direct & Collateral sammen med likesinnede fra hele verden. Zuniga jobber som kreativ leder i MK Norway og er bosatt i Norge, men er egentlig fra Mexico. Han kom til selskapet i 2012 og har selv blitt premiert i New York Festivals tidligere.

Et helt knippe norske aktører NY Festivals-jurytjeneste i år: Janne Brenda Lysø fra Pol, Per Erik Jarl fra Kitchen, Espen Horn fra Motion Blur og Erik Schøien fra Pravda.

Dette er første gang MK Norway er invitert til å være med i en internasjonal jury, noe som skal markere et skille i byråets satsning på å etablere seg som et internasjonalt byrå.

– Dette er et viktig skritt for oss i MK Norway. Helt siden jeg begynte å jobbe her, har vi hatt en ambisjon om å utvikle oss fra å være et nasjonalt norsk byrå til å bli et fullverdig internasjonalt selskap, sier han.

MK Norway har blitt oppført i i Lurzer’s Archive Magazine, Epica book, Shots og har vunnet sine første tre internasjonale priser (Epica, Cannes Lions-sertifikat og HSMAI i London). I sistnevnte pris ble byrået Europamester i sosiale medier innen den europeiske reiselivsindustrien. MK Norway laget nylig en europeisk kampanje som ble gjennomført i 12 land for Schweppes International.