To nye fjes til BRUNCH

Utfordrerbyrået BRUNCH Oslo rekrutterer fra ANTI og Breakfast.

90137 dc159 original
Fra venstre: Simen, Bård, Sissel, Hanne-Regine og Markus i BRUNCH Oslo.

Bård Rostrup Gabrielsen startet som kreatør i BRUNCH like før sommeren. Han kommer sist fra ANTI og har tidligere jobbet i Los & Co og TRY, hvor han også var kollega med BRUNCH-gründerne Markus Johansson og Simen Braathen. Bård har vunnet flere priser for sitt arbeid og har erfaring med merkevarer som Coop, Orkla, Amnesty og Blå Kors.

– Bård er BRUNCH til beinet. Med han spisses både kreativiteten og triveligheten i byrået, noe han beviste med å vinne sin første pitch allerede andre uke på jobb. Han har et strategisk hode og står bak mange av favorittjobbene våre de siste årene, så vi føler oss greit heldige som har fått has på ham, sier Rostrup Gabrielsens nye kolleger.

Fra Breakfast til BRUNCH

Ny på laget er også grafisk designer Sissel Pettersen som kommer fra Breakfast. Hun er utdannet ved Southhampton Solent University og har erfaring fra kunder som Komplett.no, Sparebank 1 og Slottsfjell.

– Som et tekstforfatter-tungt byrå setter vi både pris på Sissels visuelle kompetanse og at vi kan bruke ordspillet «fra Breakfast til Brunch» i denne artikkelen.

BRUNCH ble etablert i 2016 og jobber med kunder som Stabbur-Makrell, Nabobil, Grandiosa og SV.