6.Sans ansetter fire

Eventbyrået 6.Sans ønsker fire nye kollegaer velkommen i fire forskjellige stillinger.

DSC06209 513
Fra venstre: Stine Christensen, Ben Henrik Sauge og Vivian Sørmeland er tre av de fire nye fjesene i 6.Sans. Marius Bjellebø kunne ikke være med på bildet grunnet jobb.

For et år siden ble eventbyrået 6. Sans kjøpt opp av eventbyrågruppen Gyro. Tidligere i sommer kjøpte nordiske Lowlig Group en majoritetsandel i Gyro. Byrået som nå heter 6.Sans by Liwlig som resultat av dette styrker nå teamet i Norge med fire medarbeidere.

Stine Christensen har jobbet i 6.Sans før og trer nå inn i samme AD-stilling som hun hadde tidligere. Siden forrige gang har hun jobbet hos Ullvang som innholdsprodusent.

Henrik Sauge kommer fra stillingen som hotelldirektør for Gaustablikk Fjellresort. Han har tidligere jobbet på The Well, Strawberry og The Thief.

– Når man får mulighet til å bytte bransje og jobbe med de beste og det ledende byrået i bransjen, så må man jo bare ta den muligheten, uttaler Henrik.

Marius Bjellebø er ansatt som filmfotograf og klipper og har tidligere jobbet på prosjekter som «No Time to Die», «Lykkeland», «Troll» og «Pørni».

Vivian Sørmeland er hentet fra eventbyrået Komon-Stageway og går inn som prosjektleder hos 6.Sans.

– Vi hadde fra før fantastisk et fantastisk team med de beste folka. Nå har vi vært veldig heldige og fått fire unge, dyktige og attraktive medarbeidere med på laget. Disse fire kommer til å styrke temaet vårt ytterligere, sier Per Morten Bergh, CEO i 6.Sans by Liwlig.