Adam og Henrik spaserer til ARO

Tor Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen er ansatt som kreativt team i ARO (Apriil Reklame Oslo). De to hadde sin første uke i nytt byrå før påske, og kommer fra en tilsvarende stilling hos reklamebyrået Hausmann.

Aro
Henrik Weido Lorentzen til venstre, Tor Adam Slettebø til høyre. En fyr med høye skuldre i midten.

Teamet startet sin karriere sammen i NORD DDB etter endt utdanning i 2017. Adam er utdannet Art Director fra Westerdals. Henrik er utdannet tekstforfatter fra samme skole, og har også en bachelorgrad i Nordisk språk og litteratur fra Universitetet i Bergen.

– Vi har hatt en veldig fin tid i Hausmann, men etter å ha snakket med Christian og Einar første gang ble dette rett og slett veldig fristende. Det var tydelig at vi delte mye av de samme tankene om hva man ønsker å få til kreativt, og nå vi gleder vi oss til å få være med på satsningen til ARO i tiden fremover, avslutter Adam og Henrik.

– Adam och Henrik är väldigt duktiga kreatörer, och vi har haft dem i kikaren en god stund, och vi gillar många av de jobben de har gjort de sista åren. I tillägg så är de helt enkelt väldigt bra folk som är kul att jobba med, vilket är nästan lika viktigt för oss, sier Christian Raae, CEO i ARO