ÆRA ansetter Guro Røberg som Head of Realization

Guro Røberg blir ÆRAs nye realiseringssjef som en del av ÆRAs ledergruppe. – Et klart verdibasert valg, sier hun selv.

DSC08508x
I ÆRA vil Guro Røberg fylle den etterlengtede rollen som Head of Realization. Foto: ÆRA

– Et klart verdibasert valg, ifølge Guro Røberg. – Det er en autentisitet i måten vi snakker, ser og møter hverandre her i ÆRA, samtidig som vi skaper progressive agendaer sammen med ambisiøse virksomheter. Jeg ønsker å være en del av hvordan disse selskapene former samfunnet, ved å bli med i miljøet med den tydeligste posisjonen på bærekraft i Norge, fortsetter hun.

Røberg beskriver seg selv som en i evig «beta-modus», som stadig lærer og dermed utvider sin egen horisont. Veldig passende for ÆRAs nye realiseringssjef – en jobb som er ment å ta innovative ideer fra et teoretisk nivå og over i hendene på brukerne.

– Vi er henrykte over å ønske Guro velkommen til laget vårt. Guro tillegger oss et eksepsjonelt nivå av innovasjonserfaring, og vil utvilsomt heve vår evne til å ta enda flere bærekraftige konsepter inn i realiseringsfasen, sier Therese Zarrabi, Managing Director i ÆRA.

– Realisering er en muskel

Med ansettelsen følger et styrket tilbud innen selskapets «Strategy & Business Development»-tilbud, som blant annet inneholder strategi for bærekraftig vekst og utvikling av fremtidige forretningsmodeller.

– Det er lett å la seg frustrere over at selskaper ikke gjør mer, spesielt når gode ideer er klare til å bli realisert, men i stedet holdes som gisler i PDF-filer. Men realisering er en muskel som kan styrkes gjennom øvelse, noe jeg har tenkt å gjøre sammen med våre kunder, forteller Røberg.

Hun har tidligere bodd og jobbet internasjonalt i byer som Singapore, New York og København.

– Vi gleder oss over å kunne støtte den globale bærekraftagendaen ved å nå virkelig øke tempoet utenfor våre nasjonale grenser, og Guro passer perfekt til det puslespillet, sier Therese Zarrabi.