Alexander Zwart til Process Films

Den energiske regissøren og lærdølingen har allerede satt sitt preg på produksjonsselskapet.

L1160988 copy
Alexander Zwart.

– Jeg fikk virkelig opp øynene for Process etter en jobb de hadde gjort for Renault, samt Unrealistic 2.0. for Red Bull. Et lite produksjonsselskap som leverer råskap uten kompromiss med et internasjonal blikk basert i Oslo? Det var nesten for godt til å være sant! Så jeg plukket opp telefonen og ringte en produsent jeg har mast på å få jobbe med i over tre år. Jeg kom igjennom nåløyet og vi har allerede etablert en veldig, veldig god kreativ prosess og arbeidsflyt, forteller Alexander Zwart.

Regissøren har jobbet lenge i filmbransjen, og laget kortfilmer som er vist på festivaler som Palm Springs, LA Shorts og Nordic Panorama. De siste årene har han fokusert mer på reklame, og har levert flere jobber for blant annet Devold, Felleskjøpet og Coop.

– Å få Alexander ombord er som å få en real adrenalininjeksjon. Han fyller ethvert rom han entrer med energi, og gyver løs på oppgavene med en enorm kreativitet og glede. På sett er han en inspirasjonskilde for alle involverte, og får således det beste og det meste ut av både folk, tid og budsjett, sier produsent i Process, Kristian Kjelman.

– Alexander er allerede gang med flere jobber, og vi gleder oss til å utvikle oss sammen med ham.

Du kan se flere av filmene til Alexander på prcss.no.