Allegro styrker laget

Vestfoldbyrået har ansatt Camilla Bakke Egeland som ny rådgiver i Tønsberg.

92919 b93b0 original
Rådgiver Camilla Bakke Egeland utenfor Allegro-kontoret i Tønsberg. Foto © Allegro

Camilla Bakke Egeland har en allsidig bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen. De siste årene har hun bygget opp damekonseptet til motehuset Bogart i Tønsberg, både som fysisk butikk og på nett. Tidligere har hun vært rådgiver og daglig leder i Fender kommunikasjon, samt jobbet på markedssiden i både ICA-systemet og Kongsberggruppen.

Savnet byråbransjen

Da Allegro tok kontakt ble hun skikkelig motivert for et comeback, etter noen år utenfor byråbransjen.

– Allegro består av flinke folk og har en spennende miks på kundesiden av både nasjonale tungvektere og spennende utfordrere. Så da Allegro kom på banen var jeg ikke i tvil om at tidspunktet for å gå tilbake til byråverden var det rette. Nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang med å jobbe både med kunder og nye kollegaer, forteller Bakke Egeland.

På begge sider av bordet

At Camilla har jobbet både på kundesiden og i byrå tidligere, er noe som administrerende direktør Pia Gundersen ser på som en stor styrke.

– Med Camilla på laget har vi fått en dyktig og engasjert rådgiver med lang erfaring fra begge sider av bordet. Hun kjenner kundenes verden og har samtidig lang fartstid i bransjen. Camilla passer derfor veldig godt inn i profilen vår, sier Pia Gundersen.