Amandus Bjerk til R8 Edge

Fullservicebyrået R8 Edge sitt siste tilskudd er designeren Amandus Engh Bjerk. – Vi opplever stor etterspørsel, så det var på høy tid å styrke laget, sier byråleder Yvonne Aasbø.

Amandus Yvonne R8 Edge 1x
Byråleder Yvonne Aasbø og designer Amandus Engh Bjerk. Foto © R8 Edge

Amandus Engh Bjerk er utdannet grafisk designer ved Norges Kreative Fagskole, og har ni års designerfaring, de fleste fra reklamebyrået Folkebadet.

– Vi søkte etter en designer som ønsket å lage magisk design på både trykte og digitale flater, og det fant vi i Amandus. Vi fikk over 50 søkere på jobben, noe som er betydelig flere enn vi har fått tidligere. Det kan være at koronaen har gjort det tøft for mange designere, og at flere derfor er på jobbjakt nå, sier byråleder Yvonne Aasbø.

For Amandus er ikke design bare en jobb, men en lidenskap. Han bruker mye av fritiden sin til å følge med på hva som skjer i designverden og på å oppdatere seg faglig.

– Jeg er alltid på jakt etter inspirasjon og kult design, sier Amandus. – R8 Edge holder et høyt nivå, med mange dyktige designere. Her er det mange jeg kan inspireres av og diskutere med. Og mange spennende kunder jeg kan jobbe med, både her lokalt i Grenland og nasjonalt.