Anders Waage er ny byråleder i Hyper

– Vi skal levere på toppnivå for kundene våre, sier den nye lederen i Hyper, Anders Waage.

Image
Hele gjengen. Foto: Hyper

Anders Waage er et kjent navn i bransjen, og han har lang erfaring fra byråsiden der han har jobbet i ulike roller de siste årene. Sist kommer han fra Designit, hvor han hadde ansvaret for å bygge opp et fagområde rundt marketing services i Nord-Europa. Han har tidligere vært leder i Schjærven-konsernet og har jobbet med flere av Nordens største merkevarer.

Nå skal han lede Hypers sterke content- og reklamemiljø, og som byråleder har Waage store ambisjoner.

– Det er masse positiv energi på huset

– Jeg er både spent og motivert for å starte i Hyper og håper å bidra til en spennende vekst for byrået. Jeg har stor tro på nettverksmodellen til Ahead Group som vi er en del av. Det er masse positiv energi på huset i Telegrafen, og Hyper har et unikt utgangspunkt for positiv utvikling fremover. Med et samlet, sterkt fagmiljø har vi potensial til å ligge helt i front. Vi skal gjøre alt vi kan for å levere de beste løsningene og resultatene for kundene våre, og vår ambisjon er å være de bland de aller beste i Norge på det vi gjør, sier Anders Waage.

– Vi har høye ambisjoner

Hyper er en del av Ahead Group, og CEO i Ahead, Kjetil Botten Skogly, ønsker at Hyper tar en tydelig posisjon:

– Et sterkt contentmiljø sammen med sterke kreatører og strateger er et godt utgangspunkt for å bli et av de ledende reklamebyråene i Norge. Hypers posisjon ligger i kombinasjonen strategi, kreativitet, reklame og innhold, og vi har høye ambisjoner for byrået i årene som kommer, sier Botten Skogly.

Solid fundament

Nå er det Anders Waage som skal foredle denne posisjonen videre, og han har stor tro på byrået inn i fremtiden.

– Jeg har fulgt med på utviklingen i Ahead etter at Kjetil kom inn, og jeg har vært imponert over det de har fått til på kort tid. Han har tydelige ambisjoner for gruppen og for de enkelte selskapene, og en strategi og tilnærming som det er lett å tro på. Som byråleder i Hyper håper jeg å bidra til en veldig spennende vekstreise for et byrå og et nettverk jeg har stor tro på. Ambisjonene er satt, og viljen er til stede. Nå skal vi bygge videre på et svært solid fundament og bli Norges beste på å levere løsninger i krysningspunktet strategi, kreativitet og innhold, avslutter Waage.