Andrea Eckerbom til Bacon

Produksjonsselskapet Bacon føyer den erfarne regissøren til laget.

94119 cefb7 original
På jobb: Andrea Eckerbom.

Bacon har skrevet kontrakt med regissør Andrea Eckerbom, som tidligere har arbeidet med kunder som Røde Kors, Statoil og Telenor. I tillegg til yrket som regissør, har Eckerbom sitt eget casting-byrå, Eckerbom Casting, og hun har arbeidet sammen med Bacon på flere prosjekter tidligere. Nå slutter hun seg til skandinaviske regissør-navn som Andreas Nilsson, Martin de Thurah og Matias & Mathias.

– Vi har lenge snakket om at vi gjerne ville arbeide sammen på et tidspunkt, og nå er timingen helt riktig, sier Eckerbom om den nye avtalen.

– Jeg tror at Bacon kommer til å utfordre og utvikle meg som regissør, og jeg ser frem til den kreative sparringen, for i mine øyne er de det selskapet i Norden som lager de beste filmene.

Administrerende direktør og executive producer Magne Lyngner er også fornøyd med produksjonsselskapets nyeste tilskudd.

– Vi ser virkelig frem til å jobbe med Andrea, og vi håper og forventer at samarbeidet på sikt kan føre til at hennes arbeider kommer ut til et enda større publikum, sier Lyngner.

Lyngner legger til at Eckerbom er en av de beste regissørene i markedet når det handler om å formidle nærvær, følelser og humor på film.

– En av hennes virkelig sterke sider er personregi, også når hun regisserer folk som ikke er profesjonelle skuespillere, sier han.