Anette Neller går til TRY Råd

TRY Råd har fått Anette Neller som ny prosjektleder. Hun kommer fra tilsvarende stilling i SoMe-byrået Elg.

Tryrad
Anette Neller og Kristine Eikenes. Foto: TRY Råd

Med kunder som stadig har behov for en bredere oppgaveløsning innen teknologi og kommunikasjon så er det behov for prosjektledere som kan håndtere hele bredden.

– Vi er overbevist om at Anettes allsidighet og brede erfaring fra bransjen er midt i blinken for å lede prosjekter i TRY Råd, sier Kristine Eikenes som er assisterende daglig leder i TRY Råd.

Anette Neller kommer fra sin tidligere jobb som prosjektleder i SoMe-byrået Elg. I tillegg har hun vært senior prosjektleder og rådgiver i Dentsu X, og har flere års erfaring med å lede prosjekter og kampanjer på tvers av innholdsproduksjon og mediekjøp.

– Det er en kjempefordel at våre prosjektledere har kunnskap og erfaring med å lede en rekke prosjekter på tvers av teknologi- og kommunikasjonsområder. Vi jobber generelt mye på tvers av fagretninger og skal til enhver tid løse sammensatte problemstillinger for våre kunder, sier Eikenes.

Neller har akkurat rukket å starte opp i TRY Råd.

– Jeg har alltid vært veldig imponert over TRYs evne til å finne kreative og gode løsninger på komplekse problemstillinger i kommunikasjonsfaget. De er rett og slett ekstremt gode på tydelig og effektfull kommunikasjon, og det er noe jeg liker å jobbe med, sier Neller.Neller vil som prosjektleder i TRY Råd jobbe med å gjennomføre kampanjer, strategiprosesser og merkevarebygging for flere av de største kundene på huset.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i TRY Råd, og opplever at det er et spennende og fremoverlent kommunikasjonshus som aktivt ser etter nye muligheter for å kombinere kreativitet med teknologi, sier Neller.