Anne Martha Leidland går fra TV 2 til Fasett

Anne Martha Leidland (37) er ansatt som ny senior prosjektleder i Fasett.

IMG 9962x
Anne Martha Leidland. Foto: Fasett

Anne Martha Leidland kommer fra TV 2 hvor hun har jobbet som kommunikasjons- og PR-rådgiver, og som pressekontakt for store produksjoner som blant annet «Kompani Lauritzen», «Skal vi danse», «Norske Talenter» og «OL i Sotsji».

– Vi er begeistret for å få Anne Martha på Fasett-laget! Fasett leter alltid etter de aller flinkeste, og Anne Martha er ingen standard prosjektleder. Med hennes bakgrunn og erfaring vil Fasett få en ny og sterk ressurs i ledelse og organisering av prosjekter, og hun vil jobbe i grensesnittet prosjektledelse/rådgivning og vil dermed bidra til å styrke og skape gode kunderelasjoner og lønnsom kommunikasjon for våre kunder og oppdragsgivere. Vi er svært glade for å få Anne Marthas kompetanse og erfaring inn i huset hos oss, sier daglig leder Pål Hjorth Berge.

Anne Martha er opprinnelig fra Stavanger og flytter nå hjem fra Bergen hvor hun har bodd siden 2004.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med de kloke hodene i Fasett! Det er veldig stas å bli kollega med så dyktige folk i forskjellige fagfelt, og ikke minst ser jeg fram til å jobbe med de spennende kundene i Fasetts portefølje. Det er er kreativitet, kunnskap og profesjonalitet i alt Fasett gjør, og jeg er stolt av å få være med å bidra på dette sterke laget, sier hun.

Hun begynner i Fasett 1. desember.