Annelen Brastad er ny innholdsprodusent i Takk for sist

Innholdsbyrået Takk for sist går høsten i møte med ny innholdsprodusent. Annelen Brastad kommer fra stillingen som kommunikasjonskonsulent for digitale medier i Aschehoug Undervisning.

Takkforsist 2022 1x
Sara Strand, Ida Solem og Annelen Brastad. Foto: Takk for sist

– Det har vært god kok over tid, så vi har gledet oss til å ønske henne velkommen i hele sommer, forteller Ida Solem i Takk for sist.

Annelen Brastad har studert tekst hos Westerdals Oslo ACT og brenner for helhetlig kommunikasjon på tvers av flater. Hun er klar for å komme skikkelig i gang og for å bli kjent med kunder og samarbeidspartnere.

– Takk for sist har mange spennende kunder og et fokus på bærekraft som tiltalte meg veldig. Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe med Ida og Sara, og er veldig glad for at de ville ha meg med på laget. Det skjer mye spennende fremover, så her er det bare å brette opp ermene!

– Annelen blir viktig for utviklingen av byrået og hun har akkurat den kompetansen og de kvalitetene vi var på jakt etter, sier Sara Strand i Takk for sist.

Annelen hadde sin første arbeidsdag 22. august og vil i hovedsak jobbe fra Oslo-kontoret til Takk for sist. Den nye innholdsprodusenten kommer imidlertid fra Vestnes i Møre og Romsdal, så hun ser frem til flere arbeidsopphold i Ålesund.