Anorak henter kundeansvarlig rådgiver fra DNB

Fra bank til byrå: Tina Wesselsen går fra DNB etter nesten 12 år. Blir ny kundeansvarlig rådgiver i NoA Anorak.

Anorak Tina Janne Kinex
Varm velkomst: NoA Anorak starter 2023 med å ansette Tina Wesselsen (t.v.) som ny kundeansvarlig rådgiver. Her sammen med kundedirektør Janne Espevalen (i midten) og byråleder Kine Werenskiold (t.h.). Foto: Ingrid Godager

Tina Wesselsen har hatt en rekke roller i DNB siden hun begynte i 2011, men har de siste syv årene vært sponsorsjef og forvaltet bankens samarbeidsavtaler. Hun har tidligere vært med å bygge opp DNB Ung posisjonen og ledet betalingsområdet i konsernet. Nå begynner hun som kundeansvarlig rådgiver i NoA Anorak.

– Etter å ha fått være med å utvikle, lansere og skape utrolig mye i DNB, gleder jeg meg stort til å bli en del av Anorak-familien. Denne gjengen er helt rå på kreativitet og strategi, rett og slett sabla bra folk med mye varme, sterke ideer og en skikkelig teft for hvordan skape det som står ut og har effekt. Nå er jeg klar for å bidra til kundene og få enda flere merkevarer til å vokse, og lage magiske løsninger som står ut, sier Wesselsen

Wesselsen har på vegne av DNB tatt imot en rekke priser for bankes sponsoraktiviteter, senest tre gull under prisutdelingen Gåsehudeffekten 2021 som arrangeres av Sponsor- og eventforeningen.

– Et annet perspektiv på vårt virke

– Vi trenger folk som ser vår andedam med nye øyne. Det Tina tilfører Anorak er et annet perspektiv på vårt virke og de marketingmessige virkemidler vi rår over, en massiv erfaring fra næringsliv og «innsiden» av kundelivet. I tillegg tilfører personen Tina masse energi, stå-på-vilje, liv, latter og røre. Vi gleder oss til å slippe Tina løs både her på gølvet og blant kundene våre, sier Kine Werenskiold, byråleder i NoA Anorak.

– Jeg ble kjent med Tina da vi jobbet sammen i DNB, og har siden tenkt at Tina kan tilføre mye bra også på den andre siden av bordet og at hun passer spesielt godt hos oss i Anorak. Endelig lykkes den hemmelige planen, og i forgårs ble vi kollegaer igjen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier Janne Espevalen, kundedirektør i NoA Anorak.

Wesselsen hadde sin første dag i NoA Anorak 1. februar.