Anorak styrker seg på innhold og sosiale medier

Anorak har ansatt Ingrid Godager som innholdsprodusent og sosiale medier-kreatør.

Anorak Ingrid Godagerx
Ingrid Godager har prøvd seg både som journalist og kreatør, og trives best midt i mellom. Foto: Anorak

– Vi er superglade for å ha fått Ingrid fast hos oss. Ingrid er et sjeldent talent som har stålkontroll på sosiale medier og som kan jobbe selvstendig eller tett med kreatørene. Hun forstår viktigheten av kreativitet, samtidig som hun er god til å skrive, fotografere og produsere filmer, sier Jens-Petter Aarhus, kreativ direktør i Anorak NoA.

Ingrid Godager er utdannet journalist ved OsloMet, og har også studert reklame og merkekommunikasjon ved Fagskolen Kristiania. Før hun kom til Anorak NoA har hun hatt praksis hos Kitchen Reklamebyrå, jobbet frilans som kreatør hos We Come In Peace og hatt deltidsjobb som journalist i Nationen, for å nevne noe.

– Jeg er både glad, stolt og ydmyk for å jobbe i Anorak, et byrå jeg har sett opp til siden jeg begynte på reklamestudiet. Etter å ha fått prøve meg både som journalist og kreatør, har jeg funnet ut at jeg trives best et sted midt imellom, så det å få jobbe med kreativ innholdsproduksjon i Anorak er derfor midt i blinken, sier Godager.

Godager har vært i Anorak NoA siden mars i fjor, men har nå blitt fast ansatt. Hun går inn i byråets gruppe med fagspesialister hvis hensikt er å supplere den kreative kjernen med spisskompetanse på digitale kanaler, sosiale medier og innhold.