ANTI Hamar ansetter stortalentet Jenny Hauga

Den dobbelte student-vinneren fra Gullblyanten 2020 har blitt snappet opp av Kjetil Wold & co.

ANTI Jenny
Kjetil Wold, Jenny Hauga, Ellen Østmoen og Jens Haugen. Foto: ANTI Hamar

Jenny Hauga vant både gull i student og hederstittelen årets student under Gullblyanten 2020. Vi er super glade for at vi tiltrekker oss unge, talentfulle og ikke minst hyggelige mennesker til oss, sier Ellen Østmoen, daglig leder på Antis Hamar-kontor.

– Vi har en utrolig bra fart hos oss om dagen. Med økt kundetilgang og oppdragsmengde, er vi ute og rekrutterer etter flere folk, og Jenny passer veldig godt inn i vårt miljø.

– ANTI Hamar er et perfekt sted for å utvikle seg og lære av de beste, sier Jenny Hauga. – Mentorer som Kjetil Wold på konseptutvikling og strategi, Balder Dysthe på design og animasjon, pluss byråets tilnærming til en 360-leveranse, gjør at jeg kan få inspirasjon og fagkunnskap på et veldig høyt nivå. Byrået er akkurat passe stort til at man får være del av helhetstanken i et kundeløp.

– Jenny er en designer som har vist at hun mestrer konseptuell forståelse, bruk av tekst, bilder og grafisk design. Prosjektet «Elegier» som vant gull og hederspris er et fantastisk eksempel på dette. Jenny har et kjempepotensial og bringer også med seg en ung stemme inn til oss med erfaring fra livsstilsprosjekter som jobben med Astrid S, og har også jobbet med Celine Aagård-merket Envelope. Nå ser vi frem til at Jenny skal utvikle flere sterke konsepter sammen med oss og våre kunder, avslutter strategisk rådgiver Kjetil Wold.

Jenny arbeider 1
Jenny arbeider 2