ANTI Hamar henter fra TRY, Creuna og United Influencers

Etterspørselen etter digital kompetanse øker som følge av Covid-19, og ANTI Hamar styrker teamet med tre nyansettelse for å møte behovet.

ANTI ansetter
Fra venstre: Tor Hernan Floor, Jens Haugen, David Pedersen, Van C. Lam, Balder Dysthe, Ellen Østmoen og Kjetil Wold. Foto: ANTI Hamar

Balder D. Dysthe ( 30 ) ansettes som kreativ leder / senior designer. Han kommer fra Creuna og har blant annet jobbet med en rekke prisbelønte profiler for Oslo Kommune og Visit Nordfjord.

– Balder har en mastergrad i design, er særdeles dyktig på konseptutvikling, identitetsdesign, animasjon og visualisering for digitale flater. Han ser prosesser med tverrfaglig perspektiv og fasiliterer effektive samarbeid i sine team, en viktig ressurs vi har store planer for, sier daglig leder i ANTI Hamar, Ellen Østmoen.

David Pedersen (34) har tidligere byråerfaring fra SONY MUSIC, United Screens og United Influencers og har blant annet jobbet med merkevarer som Peppes Pizza, TV 2, Coca-Cola og Sennheiser.

Van C. Lam ( 23 ) er ansatt som performance manager i ANTI og kommer til stillingen fra TRY Opt, hvor hun blant annet har jobbet med kunder som Equinor og HBO Nordic.

«Selv om de ikke helt har fått med seg dresskoden på kontoret enda, så er dette folk vi har stor tro på.»

Kjetil Wold

Styrker det digitale økosystemet

Etterspørselen fra kunder som ønsker hjelp til å styrke hele det digitale økosystemet er økende, og Østmoen trekker frem det pågående arbeidet med fusjoneringen av Eidsiva og Hafslund til Elvia som et eksempel. Her bistår ANTI med alt fra nytt navnetrekk, visuell identitet, kommunikasjon, nettside og all distribusjon.

– Det handler ikke lenger bare om å kunne detaljstyre annonser i tech-gigantenes systemer, men å ha forståelsen for hvordan kommunikasjon, visuell profil og kreativitet sammen kan være med å flytte folks oppfatning av kundene sier Tor Hernan Floor, digital strategidirektør i ANTI.

– Vi er godt etablert i regionen og har høye ambisjoner som i alle ANTI sine kontorer. ANTI Hamar har allerede etablert seg med flere prisvinnende prosjekter i blant andre One Show og ADC NY, og med dette teamet på plass vil vi være godt rustet til å levere på øverste hylle. Selv om de ikke helt har fått med seg dresskoden på kontoret enda, så er dette folk vi har stor tro på, sier Kjetil Wold, grunnlegger og kreativ direktør.