AntiDiffer henter nytt bandmedlem fra DesignIt

Design- og teknologibyrået AntiDiffer skal styrke fokuset på samspillet mellom det digitale og fysiske, og har ansatt Charlotte Strier Cumberland som senior designer.

Anti Differ 9651
Byråleder Ann-Kristin Hansen og senior designer Charlotte Strier Cumberland. Foto: AntiDiffer

Charlotte Strier Cumberland har en BA i Performance Design og Kommunikation fra Roskilde Universitet. Etter sin bachelor pakket hun kofferten og tok en liten avstikker til Spania, hvor hun studerte grafisk design på Marbella Design Academy. Etter et år i solen returnerte hun til sin hjemby København, hvor hun tok en Master i Digital Design og Kommunikasjon på IT Universitetet. Charlotte har over seks års erfaring som tjenestedesigner i København og Oslo. Hun har tidligere jobbet i start-ups, blant annet som UX/Service designer og kampanjeleder.

Før hun flyttet til Oslo jobbet hun Triogonal som er spesialister i «wayfinding» og informasjonsdesign til flyplasser, sykehus og det offentlige rom. De siste årene har hun jobbet som service designer hos DesignIt, hvor hun har jobbet med kunder som DNB, Elopak, Sykehusbygg og Støttegruppen for 22. juli.

– I Charlotte får vi en fantastisk kompetent designer som i kraft av sin utdannelse og erfaring besitter en kompetanse som er svært etterspurt. Hennes unike bakgrunn innen både digital- og performance design og wayfinding, gir henne en solid forståelse av hvordan vi kan nudge brukerne; som handler om å trekke inn det psykologiske perspektivet i hvorfor mennesker gjør som de gjør, føler det de føler, og oppfører og reagarer som de gjør, sier Ann-Kristin Hansen, byråleder i AntiDiffer.

– I AntiDiffer er vi svært opptatt av å jobbe i tverrsnittet mellom hvordan vi kan benytte de digitale verktøyene til å forsterke opplevelsen i det fysiske rom, og vi er svært glade for at vi har funnet en av de få som faktisk har solid og relevant erfaring på dette området, fortsetter hun.

Mennesket bak kollegaen

– Etter å ha dyrket service-design disiplinen i over seks år, merket jeg behovet for å utvide mitt repertoar ved å utforske og dykke ned i disipliner AntiDiffer er sterke på, som forretningsutvikling, innovasjon og branding. At de er et miljø som setter mennesket først, og har et genuint ønske om å skape et miljø som evner å kombinere et tungt faglig team, med at man faktisk blir kjent med mennesket bak kollegaen, gjorde at dette var en match made in heaven, sier Charlotte Strier Cumberland.

– Jeg har jo allerede rukket å starte husbandet «Skaal» i AntiDiffer med Henrik Fischer Bjelland (Tech Lead i AntiDiffer), så jeg gleder meg til være med på reisen og vokse sammen med AntiDiffer på flere plan, fortsetter hun.

Charlotte begynte i AntiDiffer 1. august.