Apriil har blitt Bergens største innholdsbyrå

Byrået, som har avdelinger i Bergen, Stavanger og Oslo, ansetter fire erfarne journalister og en podkastprodusent. Med det styrkes satsingen på video, tekst, bilde og podkast.

Image002
Fotograf: Aleksander Pérez

– Kommersiell historiefortelling er et fag. Vi merker en positiv etterspørsel etter godt innhold. Kundene våre ønsker seg for eksempel reportasjer med tekst, video og bilder, eller podkast-konsept med programledelse. Derfor bygger vi opp dette nye byrået med erfarne tidligere journalister med bred medieerfaring, forteller Linn Mevold som er byråleder i Apriil Innhold.

Mevold begynte i Apriil i juni for å bygge opp byråfamiliens nye innholdssatsing med base i Bergen. I tillegg samarbeider Apriil Innhold med byråene i Oslo og Stavanger om levering av ulike innholdstjenester.

Apriils redaksjon består nå, i tillegg til nyansatt podkastfagsjef Espen Vik Morild (45), av åtte innholdsskapere innen tekst, foto, video og podkast:

  • Fagsjef Ove Sjøstrøm (52), med medieerfaring fra blant annet TV 2, Schibsted, DN, Discovery og Bergens Tidende.
  • Fagsjef levende bilder Rebecca Nedregotten Strand (41) med bakgrunn fra NRK og Sunnmørsposten.
  • Innholdsskaper og teamleder Ann Karene Rasmussen (35) erfaren prosjektleder med bakgrunn fra Høgskulen i Volda.
  • Innholdsskaper og prosjektleder Kristin Elisabeth Winther Jørgensen (43) med erfaring fra blant annet Vårt Land og Kristelig Pressekontor.
  • Innholdsskaper Linn Merete Rognø (39), med bakgrunn fra Nettavisen, Dagbladet og Din Side.
  • Innholdsskaper video Håvard Kroken Holme (36), prisbelønnet dokumentarfilmregissør med redaksjonell erfaring fra Bergensavisen, Bergens Tidende, Vårt Land og NRK.
  • Innholdsskaper Susann Hellesnes (26) med erfaring fra TV2, nettmagasinet Utetrend og podkasten «Drømmefanger».
  • Byråleder Linn Mevold (43), med medieerfaring fra NRK og Romsdals Budstikke.

Om Apriil

Byråfellesskap med reklame, innhold, digital markedsføring, event, publisering og PR under samme tak i tre byer (Bergen, Oslo og Stavanger). 120 medarbeidere og et faglig sterkt miljø med lokal forankring. Alle tjenester leveres digitalt og uavhengig av geografisk lokasjon. Er en del av Media Bergen-familien, en av Skandinavias største byrå-grupperinger innen reklame, kommunikasjon og teknologi.