Apriil henter fra Geelmuyden Kiese

Den nye byråkonstellasjonen Apriil vokser og henter nå Jannicke Josefsson-Ruud som daglig leder for PR i Oslo. Hun kommer sist fra stillingen som Senior Rådgiver i Geelmuyden Kiese, og har lang fartstid i bransjen fra blant annet Trigger, MediaCom og JCP PRAD.

IMG 1636
Jannicke Josefsson-Ruud blir byråleder for Apriil PR i Oslo.

Apriil så dagens lys i mai 2020 og er et byråfellesskap innen reklame, design, digital markedsføring, story, event og PR. Selskapet teller over 90 medarbeidere i Bergen, Stavanger og Oslo.

– Det var en sjeldent god mulighet som banket på døren, når Apriil søkte ny byråleder til PR i Oslo. Apriil er et unikt miljø av dyktige fagspesialister der jeg får muligheten til å bruke min erfaring fra ulike deler av bransjen til å skape synergier på tvers som vil komme kundene tilgode, sier Jannicke Josefsson-Ruud.

Store vekstambisjoner

I Bergen er Apriil PR, tidligere Nor PR, et svært anerkjent fagmiljø med lang fartstid og langvarige, lokale kundeforhold. Nå skal også Apriil PR Oslo, tidligere Navigator, vokse og eier Media Bergen har store ambisjoner for både denne enheten og selskapet forøvrig.

– Gjennom Apriil satsingen ønsker vi å vise at vi er et byrånavn å regne med. Med en innsiktsbasert og menneskesentrisk tilnærming til faget og 90 kompetente fagspesialister, skal Apriil være et naturlig valg innen kommunikasjonsløsninger både for lokale, nasjonale og internasjonale merkevarer. Med Jannicke Josefsson-Ruud med på laget i Oslo, får vi en sterk profil med solid nettverk og bransjeerfaring og er godt rigget for vekst, sier Magnar Øyhovden, Konserndirektør i Media Bergen.