Apriil PR Oslo henter to nye rådgivere

Apriil fortsetter å bygge et sterkt lag i Oslo og henter Hilde Tunge og Sara Alvsaker.

Hilde Og Sara
Hilde Tunge og Sara Alvsaker.

Hilde Tunge kommer fra SMFB Dinamo og tiltrer som seniorrådgiver i Apriil fra første februar.

– Det er viktig for oss å få en erfaren rådgiver som Tunge med på laget. Hun har med seg mange års erfaring fra PR- og kommunikasjon, og tilfører oss viktig kunnskap og kompetanse, sier Vibeke Johannesen, daglig leder og partner i Apriil PR Oslo.

– Hilde vil være en viktig bidragsyter for å sette strategien og retningen for Apriil PR i Oslo fremover. Vi er i stadig utvikling for å tilpasse oss markedet og tilføre Apriil-familien relevant kompetanse slik at vi kan levere totalpakker til kundene som ønsker det.

Vibeke 02 blk
Vibeke Johannesen, daglig leder og partner i Apriil PR Oslo.

Tunge har selv sett fram til oppstarten i lang tid.

– Hvis du får tilbudet om å jobbe med Vibeke sier du ikke nei. Apriil er et offensivt selskap som tar aktive valg selv i den krevende tiden vi står i nå. Her er det mye å lære og jeg gleder meg til å være med på utviklingen av Oslo-kontoret framover, forteller hun.

Sara Alvsaker er helt ny i PR-bransjen. Hun er utdannet statsviter og nylig tilbake i Oslo etter to år som trainee i NHO i Brussel og ESMA (EUs finanstilsyn) i Paris.

– Skjæringspunktet mellom kommunikasjon, politikk og næringsliv er så spennende. Jeg gleder meg til å bruke min kompetanse på en litt annerledes måte og å lære av mine nye kollegaer, forteller hun.

– Et komplett kommunikasjonshus med nasjonal tilstedeværelse

– Vi har i løpet av de siste månedene satt sammen et team som har ulik bakgrunn og kompetanse, og som alle har et stort ønske om å jobbe i et helhetlig kommunikasjonsfellesskap som Apriil, sier Vibeke Johannesen.

– Apriil ønsker å være et komplett kommunikasjonshus med nasjonal tilstedeværelse, og vi vil samarbeide tett med våre 150 kollegaer både i Bergen, Oslo, Hamar og Stavanger. Sammen med Hilde og Sara vil Oslo-kontoret telle ni medarbeidere som jobber med PR- og kommunikasjon.

Om Apriil

Med de siste endringene både i Reklame og PR har Apriil opp mot 170 mill i omsetning. Selskapet er en del av det store Media Bergen-konsernet som teller en rekke forskjellige selskaper som Per Høj, Foll, Apriil og Respons Analyse. Selskapet hadde en samlet omsetning på over 400 millioner kroner i 2021.