Aune ny kreativ leder i MediaFront

Christian Aune trer inn som kreativ leder for den interaktive reklamefløyen i MediaFront. Mathias Friis tar steget opp til kreativ direktør.– Dette er et naturlig resultat av at MediaFront har vokst, at kompleksiteten innenfor digital markedsføring har økt og at vi prøver å rendyrke de ulike feltene. Christian blir leder for MediaFronts fokus på interaktiv reklame, sier Mathias Friis, kreativ direktør i MediaFront.

MediaFront teller i dag 23 ansatte. Byrået ble i fjor kåret til verdens 15. beste digitale reklamebyrå av The Gunn Report, i hovedsak regnet ut etter prisene byrået mottok for nettkampanjen «Sol Comments», som blant annet fikk Grand Prix i Cannes Lions 08.

– MediaFront setter inn et nytt gir nå, så det blir veldig spennende, og ikke minst moro, å få være med på utviklingen av selskapet, sier Aune.

Christian Aune kom til MediaFront i 2006 fra londonbyrået de-construct. Han har sin utdannelse fra Wolverhampton. Aune var med på Grand Prix-jobben, og har siste året sittet i to juryer i Eurobest.