Bakken & Bæck henter fra NRK

Teknologi- og designbyrået fortsetter å vokse, og rekrutterer Lotte Camilla Holst-Hansen fra NRK.

96431 86f45 original
Lotte Camilla Holst-Hansen forlater NRK til fordel for Bakken & Bæck. Foto: Marthe Thu

Lotte Camilla Holst-Hansen går fra stillingen som konseptutvikler og fagansvarlig for UX Design i NRK.

– For meg er det viktig å ha en meningsfull jobb. Derfor var det ikke enkelt å skulle forlate NRK, hvor jeg fikk ta del i et stort og viktig samfunnsoppdrag. Men jeg har fulgt med på Bakken & Bæck over lengre tid, og er imponert over det de gjør. De jobber innovativt og på tvers av disipliner for å skape ideer og løse problemer, noe som tiltaler meg veldig. I tillegg har de solide verdier i bunn og er aldri redde for å starte på noe nytt og spennende, sier Lotte Camilla Holst-Hansen.

De siste fire årene har hun blant annet ledet designarbeidet med NRKs radio-app, som vant Visuelt-prisen for beste digitale design, samt jobbet på større redaksjonelle historiefortellingsprosjekter som 5-årsmarkeringen av 22. juli, Slik stemte Norge, Frivillighetslandet og «En fars fortelling». Holst Hansen har også vært involvert i flere P3-prosjekter, i fjor sto hun blant annet for bussdesign og visuell profil til Gullsnutten og jobbet på P3-aksjonen.

– Vi ser at det er et akutt behov for innovative og teknologiske løsninger, så vi rigger oss for videre vekst selv om det er urolige tider. Vi har fulgt med på Lotte Camillas arbeid over lengre tid, og er superglad for å ha fått noen som er så sterk på UX, digital historiefortelling og produktdesign med på laget, sier Tobias Bæck, daglig leder i Bakken & Bæck.

Før hun ble ansatt i NRK jobbet Holst-Hansen tre år som konsulent i Bekk, med kunder som Posten og Norwegian.