Bakken & Bæck styrker produktteamet

Digitalbyrået Bakken & Bæck har forsterket teamet med tre nye designere og en business analyst.

80322 74516 original
Fra venstre: Dijana Atanasovska, Marek Minor, Nina Heir og Robert van Klinken. Foto: Anne Valeur

Bakken & Bæck-kontoret i Amsterdam har til nå bestått av to designere og to utviklere. Nå forsterkes teamet ytterligere med designerne Robert van Klinken, Dijana Atanasovska og Marek Minor. I Oslo har også Nina Heir startet som business analyst.

– Det er en hard kamp på tvers av landegrenser om de beste hodene i denne bransjen, så vi er svært fornøyd med å ha fått så sterke internasjonale talenter med på teamet, sier Ole Martin Kristiansen, designleder i Bakken & Bæck.

– Vi er glade og heldige for at vi kan fortsette å hente de største talentene i Europa til produkt-teamet vårt i Amsterdam. Miljøet og skolene fokuserer i større grad på digital produktdesign enn de norske skolene og vi ser store forskjeller på hva slags erfaring de sitter med.

  • Robert van Klinken kommer fra startup-selskapet Human og har mer enn syv års erfaring som produktdesigner. Han har tidligere vært innom anerkjente digitalbyråer som Karma og Awkward i Nederland.
  • Marek Minor har en mastergrad i Visual Communication fra Academy of Fine Arts and Design i Bratislava, og flere års erfaring med å løse komplekse problemer med design. Han spesialiserer seg på design av brukergrensesnitt for store systemer.
  • Dijana Atanasovska studerer Digital Media Creative ved Hyper Island og har startet som intern. Hun har spesialisert seg innen interaksjonsdesign og har erfaring med både fysisk og digital produktutvikling.
  • Nina Heir blir med på teamet som business analyst. Hun har en mastergrad i innovasjon og forretningsutvikling fra NTNUs Entreprenørskole, og har god innsikt og erfaring fra startup-verden. I tillegg fikk hun i år sommerjobben som Konsernsjef i Adecco blant over 3500 søkere.

Bakken & Bæck teller nå 35 ansatte, med 20 i Oslo, åtte i Tyskland og syv i Nederland.