Bakken og Bæck vokser i Norge og Tyskland

Digitalbyrået ansetter nå Silja W. Langebraaten som designer og Audun Kjelstrup som utvikler.

38686 511bf original
Silja W. Langebraaten og Audun Kjelstrup. Foto: Kimm Saatvedt

Etter fire år i Scandinavian Design Group (SDG) som Interaction designer & Innovation planner, har Langebraaten valgt å skifte jobb.

– Vi har lenge ønsket å ansette Silja, og er veldig glade for at hun har sagt ja til å begynne hos oss. Hun er faglig sterk og har solid erfaring med innholdsrike og komplekse nettløsninger, noe som er en etterspurt kompetanse i vår bransje, sier daglig leder Tobias Bæck.

Silja W. Langebraaten har en master i produktdesign fra Arkitekthøyskolen i Oslo. Hun forteller at Bakken og Bæcks ambisjoner var noe av det som gjorde byrået interessant.

– Dette er en gjeng som våger å tenke stort og annerledes, og som dermed har høye ambisjoner på vegne av kundene sine og seg selv. Og det liker jeg, forteller Langebraaten.

Audun Kjelstrup kommer fra Nordaaker og skal i hovedsak arbeide med iOS-utvikling.

– For meg var det tydelige produktfokuset, i kombinasjon med det at jeg vil få lov til å realisere egne ideer, avgjørende for jobbskiftet, forteller Kjelstrup.

– Audun påstod at han kunne lære seg ethvert programmeringsspråk på to dager, så da slo vi til. Det er forøvrig få iOS-utviklere på samme nivå som Audun i Norge, så vi kunne ikke være mere fornøyd med at han har valgt å gå til oss, sier Bæck.

Bakken und Bæck etablert i Tyskland

Tidligere i sommer ansatte også byrået to medarbeidere i Tyskland. I den forbindelse ble selskapet Bakken und Bæck GmbH etablert. CTO Gunnar Aastrand Grimnes og utvikler Tristan King vil jobbe derfra med større utviklingsprosjekter, samt utvikling av egne digitale produkter.

Bakken og Bæck består i dag av totalt 12 ansatte.