Beining & Bogen utvider

Byrået har økt staben med tre utviklere fra Westerdals og UiO

91095 e6990 original
Fra venstre: Krister Moen, Simen Fonnes og Eirik Bernhart. Foto: Visuello.no

– Sammen med våre nye ansatte er vi klare for alt fremtiden bringer. Vi har særlig vært på jakt etter dyktige folk med interesse for å jobbe med IoT og smarthus-teknologi. Nå er de på plass, sier daglig leder Andreas Beining.

Bred kundekrets

Eirik Bernhart jobbet deltid for selskapet mens han tok en bachelorgrad i frontend-og mobilutvikling. Når han ikke koder, bruker han gjerne tid på 3D-modellering.

– Jeg fikk et godt inntrykk av Beining & Bogen mens jeg gikk på Westerdals. Så fikk jeg deltidsjobb og ble enda bedre kjent med både sjefene og med kollegaene, som har blitt gode venner av meg. Som nyutdannet innen it- og informatikk er ansettelsen på heltid hos Beining & Bogen en spennende livshendelse, sier han

– Jeg gleder meg til å tilegne meg mer erfaring i bransjen, og håper jeg kan bidra og forme fremtidige prosjekter.

Det er design og utvikling av apper som er byråets spesialitet, i flere markeder. På kundelisten fra tidligere står blant andre Kolonial.no, Sunnaas sykehus, Datek Wireless og Godt Brød.

Landet drømmejobben

Nyansatt nummer to, Krister Moen, har to bachelorgrader i bagasjen, og mener han har landet drømmejobben.

– Da jeg begynte på Westerdals for 3 år siden gikk det rykter om at alle fikk jobb før endt utdanning, noe jeg selvfølgelig ikke trodde på. Men nå sitter jeg her, med jobb hos de som lærte meg opp. Beining & Bogen tar oppdrag fra store og små i bransjen, og her har jeg de klart beste kollegaene, sier han.

Tredje tilskudd er Simen Fonnes som har en bachelorgrad i programmering, og er snart klar med mastergrad i programmering og nettverk med UiO. Om sin nye jobb sier han:

– Jeg synes det er spennende å utvikle produkter med høy kvalitet og stabilitet, noe vi får frihet til i Beining & Bogen. I tillegg liker jeg godt å jobbe med hele stacken slik at jeg får innsyn i alt fra forretningslogikk til frontend.

Daglig leder Andreas Beining og teknologisjef Håkon Bogen styrer skuta fra et fargerikt innredet kontor på 657 i Oslo. Samtidig underviser de i apputvikling og grensesnittdesign på Høyskolen Kristiania (tidligere Westerdals Oslo ACT).