Benedikte Holm til Hyper

Nyansatt produktleder skal styre den digitale transformasjonen.

73342 df781 original
Jeanett W. Schibbye og nyansatte Benedikte Holm. Foto © Hyper

Benedikte Holm har de siste 10 årene jobbet med programvare, digital produktutvikling og ledelse med hovedfokus på internasjonale markeder.

– Jeg gleder meg til jobbe med de inspirerende og engasjerende menneskene i Hyper og til å bidra med tanker fra de dyktige produktorganisasjonene jeg har vært en del av tidligere, sier Benedikte Holm. Hun har bakgrunn fra informasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen, og har bred erfaring som leder av utviklingsmiljø i Trolltech, Nokia og Digia, og som produktutvikler i Telenor Digital.

– Vi gjennomførte nettopp et frokostseminar der produktledelse var i fokus og der de viktigste driverne er nettopp produktet og ikke minst brukeren. Produktlederen er bindeleddet og må evne å forstå teknologien, designet, brukerdataen og forretningsutviklingen, sier teamleder for prosjektledere og produktledere i Hyper, Jeanett W. Schibbye.

– Vi er derfor så heldige å ha fått Benedikte med på laget som har lang erfaring i produktlederrollen. Nå er vi enda bedre rustet til å fortsette den viktige jobben med å skape fantastiske tjenester og produkter for våre kunder, avslutter Schibbye.