Bexi til Giants & Toys

Giants & Toys utvider sitt tjenestetilbud med avdelingen NewNew, som skal satse på mindre produksjoner. Første signering er Tom Aksel «Bexi» Mathisen som regissør.

90442 93738 original
Regissør Tom Aksel Mathisen blir nå å finne i Giants & Toys.

– Mediebransjen er i stor endring, og stadig flere aktører ønsker ulike typer visuelle uttak på sine kommunikasjonsbudskap. Noen ganger er det snakk om store filmer, men stadig oftere er bestillingen mindre produksjoner som skal løses raskt. Med NewNew er Giants & Toys nå enda bedre rustet til å ivareta våre kunders behov ved å tilby hele spekteret av filmproduksjoner, sier produsent Martin Myhre.

I opprettelsen av NewNew var det viktig for Giants & Toys å tilknytte seg en faglig ressurs som har lang erfaring fra de ulike leddene i mindre produksjoner.

Tom Aksel Mathisen kommer fra stillingen som regissør og tekstforfatter hos Både Og Bilde. Blant hans faglige styrker er kreativ konseptutvikling sammen med kunden, sikker regihånd og solid gjennomføringsevne. Det er egenskaper som blir viktige i utviklingen av NewNew. Han har jo nettopp vunnet løve i Cannes, så jeg gleder meg til å se hva vi får til sammen, sier produsent Magnus Castracane.

– Jeg er både stolt og glad for å være med på Giants & Toys-laget. Selskapet nyter god respekt gjennom sine produksjoner for noen av verdens største merkevarer. Og siden oppstarten i Norge i 2016 har de klart å markere seg som en solid aktør med dyktige fagpersoner også her til lands. NewNew er allerede i gang med flere filmprosjekter, så det er jo gøy da, sier Mathisen.