Bielke&Yang henter designtalent

Designbyrået Bielke&Yang melder om stor pågang av oppdrag og ansetter designer nummer tre på under ett år.

88607 a4dff original
Bakerst fra venstre: Tone Sjåstad, Evan McGuinness, Martin Yang, Tobias Heselius, Christian Bielke. Foran: Lars Arve Bratteberg og Morten Håvik. Ikke tilstede: Anders Wiik. Foto: Julianne Leikanger
Morten Håvik

(25) gikk ut fra Westerdals i 2016, og har siden det jobbet som grafisk designer i Dinamo. Med fokus på identitetsdesign og digitale prosjekter har han jobbet med ny identitet og nettbutikk for Urmaker Bjerke, nye nettsider for NIBIO, oppdatert grafisk profil for ROAF og en rekke andre prosjekter for blant annet Finanstilsynet, Samfunnsviterne og Statkraft. I 2017 vant han både gull i Visuelt og DOGA Nykommermerket for bacheloroppgaven «Punkt Kartserie».

– En utrolig god match

– Morten er uten tvil en av de største designtalentene vi har sett på en stund, og vi har hatt lyst til å jobbe med han helt siden vi kom over studentprosjektene hans for nesten to år siden. Morten er idésterk og jobber konseptuelt, han er grundig og trives godt med både identitetsjobber og større digitale prosjekter. Med andre ord en utrolig god match, sier Christian Bielke, daglig leder i Bielke&Yang.

– Jeg har hatt et godt øye for Bielke&Yang helt siden studietiden, og har fulgt nøye med fra sidelinja på utviklingen de har hatt de siste årene, sier Håvik. – Jeg har veldig sansen for deres helhetlige tilnærming til identitetsdesign, med tydelige konsepter og formspråk som tas ut på gjennomarbeidede fysiske og digitale flater. Bielke&Yang er et lite, men hardtslående designmiljø med en spennende kundeportefølje og dyktige samarbeidspartnere. Det er utrolig stas å få lov til å jobbe med noen av de flinkeste folka i bransjen, og jeg gleder meg stort til å forme prosjekter sammen med dem!

Bielke&Yang, startet av Christian Bielke og Martin Yang i 2013, teller i dag 7 ansatte og holder til i Akersgata i Oslo. Bielke&Yang jobber med kunder som Dr.Dropin, Fjordfiesta, Holzweiler, Klar, Leve Hytter, Lett, Maaemo, Northern, Nyby, Oslo Deco og Oslo Design Fair.