Bielke&Yang styrker seg på digitalt design

Designbyrået Bielke&Yang går inn i 2020 med fire nye på laget: Aksel Overskott, Oda Wahl, Alexandra Gjerlaugsen og Trond Mjøen.

95990 16849 original
Alexandra Gjerlaugsen, Trond Mjøen, Oda Wahl og Aksel Overskott. Foto: Bielke&Yang.

– I fjor fikk vi flere store prosjekter, som alle involverer flere digitale komponenter. Derfor er vi veldig glade for å kunne tilby kundene våre ny kompetanse, i tillegg til at vi selv kan utvikle oss videre som et byrå som satser på prosjekter innen helse, bærekraft og samfunnsansvar, sier Christian Bielke, partner i ​Bielke&Yang​.

Ny prosjektleder

Aksel Overskott har jobbet med kommunikasjon, strategi og prosjektledelse i frivillig, privat og offentlig sektor. Fra kundesiden, blant annet i Helseutvalget og Direktoratet for e-helse, har han ledet arbeid med visuelle identiteter, nettsider og digitale løsninger.

– ​Vi har hatt gleden av å jobbe med Aksel tidligere, som kunde, og har siden det hatt et ønske om å jobbe mer sammen. ​Med sin varierte bakgrunn vil Aksel kunne bidra stort inn i prosessene, både på det strategiske og til å lede prosjektene. I kombinasjon med god designforståelse passer Aksel perfekt inn hos oss, sier Martin Yang, partner i Bielke&Yang.

To nye designere

Oda Wahl er ansatt som ny grafisk designer. Oda har erfaring med digitale prosjekter og identitetsdesign, og kommer fra Tank hvor hun har jobbet med kunder som Eat Foundation, Forskningsrådet og Gyldendal.

I tillegg til Oda har også Alexandra Gjerlaugsen kommet inn som freelance Art Director og fotograf. Alexandra har tidligere jobbet med kunder som Höegh Eiendom og Anthon B. Nielsen.

– ​Vi har fulgt med på Oda og Alexandra en god stund nå, og det er kjempegøy at de endelig blir en del av teamet vårt. Begge er sterke på digitalt design og Alex har også mye å bidra med til innholdsproduksjon, sier Christian Bielke.

Økt utviklingskraft

Trond Mjøen kommer fra en tilværelse som freelance full-stack webutvikler, og har jobbet med kunder som KLP, Kirkens Nødhjelp og Sommerro.

– Trond bygger spennende og tilgjengelige nettsider som ivaretar alle brukergrupper og følger gode skikker for universell utforming. Trond er et fantastisk tilskudd til teamet vårt, både som utvikler i prosjektene våre, men også som en sparringspartner om tekniske muligheter tidlig i prosessene, sier Martin Yang.

Bielke & Yang ble etablert i 2012 og har i dag 10 ansatte.