Blir kreativ leder i PR-operatørene

Eivind Hammer Myhre blir kundeansvarlig og kreativ leder i byrået hvor han tidligere jobbet som rådgiver.

95605 8bf4a original
Eivind Hammer Myhre. Foto: Ilja C. Hendel

– 2019 har vært et veldig godt år, med mange nye kunder inn, men også med flere og spennende oppdrag fra eksistrende kunder. Vi har derfor et behov for å styrke oss ytterligere. Her kommer Myhre inn som kundeansvarlig og kreativ leder, sier byråleder Petter Thorendahl i PR-operatørene.

Eivind Hammer Myhre har tidligere jobbet i PR-operatørene som rådgiver, før han flyttet på seg til JCPs event-avdeling. Nå er han altså tilbake som både kundeansvarlig og kreativ leder.

– Vi kjenner Eivind godt, og vet hva han kan tilby våre kunder og ansatte. Vi ser frem til å få ham i full sving med å løse oppdrag og løfte oss og kundene våre ytterligere i 2020, understreker Thorendahl.

Klar for et comeback

Hammer Myhre er selv klar for å komme i gang og kickstarte året med nye utfordringer og ansvarsområder.

– Det føles godt å komme tilbake til PR-operatørene. Kundemiksen har, om mulig, blitt enda mer spennende siden jeg sist var der, og som kreativ leder skal jeg løfte byråets leveranser ytterligere, forteller Myhre.

I JCP har han jobbet med lederkommunikasjon og konseptutvikling under deres event-fane. I tillegg har han vært en instrumentell del av JCPs kreative ressurser, spesielt inn i pitch- og anbudsprosesser.

– Det var viktig for meg å få nye impulser etter mine første år i PR-operatørene, men jeg merket etter hvert at det var eksternkommunikasjon jeg var skapt for. Da ble veien «hjem» igjen til PR-operatørene kort, med så mange bra folk og spennende kunder, sier Myhre.