Blir team igjen hos Hyper

Hyper fortsetter å ansette. De to siste inn i byrået er kreatørene Martine Fonstad-Smith fra Trigger og Christer Tjøstheim fra DDB, som nå har funnet sammen igjen som team.

71131 3c75b original
Nytt team i Hyper: Christer Tjøstheim og Martine Fonstad-Smith.

Hyper har gjenforent to eks-teampartnere fra NKF, Martine Fonstad-Smith og Christer Tjøstheim. Etter at de skilte lag for seks år siden har Tjøstheim jobbet som designer og Art Director hos DBB Oslo, mens Martine Fonstad-Smith studerte digital branding ved Hyper Island i Stockholm, jobbet et år hos 180 Amsterdam, før hun landet som kreatør hos Trigger for tre og et halvt år siden. Nå skal de jobbe side om side igjen.

Hyper har et teknologimiljø som er rangert blant topp 10 i verden, basert på innovasjon, engasjement og åpenhet, ifølge globale GitHub Awards.

– Man sier rett og slett ikke nei til å bli del av dette miljøet, sier de to.

En slagkraftig kombinasjon

Dennis Tönnkvist, teamleder for de 12 kreatørene i Hyper, er svært fornøyd med det nye kreatørene .

– I Hyper er vi opptatt av å skape et sterkt og trygt kreativt miljø, da kommer de unike ideene automatisk. Gjennom Christer og Martine har vi funnet to nye kreative krefter som både passer inn og som har det som skal til for å klekke ut de smarte idéene som skaper engasjement, aktivitet og resultater for kundene våre, sier han.