Bly henter designer fra Dinamo

Designbyrået Bly styrker sin kompetanse på redaksjonell design med Nettan Stubberud fra Dinamo.

01 Nettan Stubberud Bly Foto Kristine Gulden
Nettan Stubberud. Foto: Kristine Gulden

Bly ble etablert av Daniel Ruud og Ståle Hevrøy i 2012, og teller i dag fire ansatte. Designbyrået spesialiserer seg på utvikling av merkevarer, og har selskaper som RFSU, Securitas, Multiconsult, DNB Næringsmegling, Åkre Gård og KS på kundelisten.

– Vi er veldig glad for å få med Nettan på laget. Hun vil tilføre en ny dimensjon i byrået på redaksjonelt design, og vi har mange kunder som vil nyte godt av hennes stødige designblikk, sier daglig leder Daniel Ruud.

Fra stort til lite miljø

Nettan Stubberud har lang fartstid i Dinamo, og har tidligere jobbet i McCann, SMFB, Ogilvy og Virtual Garden. Det at hun nå tar steget fra et av Norges største kommunikasjonsbyråer til et betydelig mindre byrå, er et bevisst valg.

– Jeg har jobbet i store byråer som formgiver og redaksjonell designer i mange år. Når jeg så at Bly søkte folk, kjentes det som den perfekte muligheten til å gjøre noe nytt. Jag har fulgt Bly en stund og sett at de er en dyktig og kreativ gjeng som virker som fine folk, sier Nettan.

Nettan har gjennom årene samarbeidet med kunder som Vinmonopolet, Sporveien, Storebrand, SAS, Tine, Freia og Utdanningsdirektoratet. Hun er en prisvinnende designer med to gull, to sølv og to bronser i Farmandprisen samt en rekke priser i Gullblyanten.

– Jeg håper å kunne tilføre Bly kompetanse innenfor magasin- og rapportdesign og datavisualisering. Jeg ser frem til å bli med i Blys utvikling videre og selvsagt en dag kunne slå kollegaene i Mario kart.

En perfekt match

– Nettan er en fantastisk ressurs som vil utfordre og inspirere oss til å lage enda bedre løsninger for våre kunder, forteller Daniel Ruud.

– I tillegg bringer hun med seg mye latter og smil, og hun er en perfekt match med resten av gjengen, avslutter han.

Om Bly

Bly er et designbyrå som spesialiserer seg på utvikling av merkevarer. Byrået ble etablert av Daniel Ruud og Ståle Hevrøy i 2012 og består i dag av fire designere. Med kontor i den gamle kjeksfabrikken øverst på Vålerenga, jobber de med kunder fra hele landet.