Bold Scandinavia henter sin nye Design Director fra Bakken & Bæck

Design- og merkevarebyrået Bold har ansatt Tya Amelia som Design Director.

Bold Tya Amelia
Tya Amelia, Roar Sager og Tine Moe Løvberg. Foto: Bold Scandinavia

Tya Amelia kommer fra stillingen som Design Lead i Bakken & Bæck hvor hun startet Brand Design-avdelingen, og hun har de siste årene jobbet på store identitet- og brandingprosjekter. På kundelisten har det vært merkevarer som Ruter, Innovasjon Norge, NRK, DOGA, Telenor og Visit Norway. Tya er opprinnelig fra Jakarta hvor hun har jobbet som grafisk designer og Art Director, i tillegg til sin erfaring fra India og Singapore har hun også vært flere år i Bleed.

– Tya har en solid og spennende bakgrunn, er nyskjerrig av natur og ikke minst en dyktig designer. Med Tya på laget får vi en svært erfaren designer som vil være en viktig ressurs når vi vokser og for Bold sin retning videre, sier en stolt byråleder. Hennes faglige tyngde og vinnende vesen er noe som både våre kunder, og vi i Bold kommer til å nyte godt av, sier Tine Moe Løvberg, byråleder i Bold.

Tya har en kunstneriske tilnærming og er opptatt av designeres rolle i samfunnet, noe som gir henne inspirasjon til alt hun jobber med fra design thinking og identiteter til digitale plattformer innen kommersielle og kulturelle felt.

– Bold en spennende ny utfordring, og det er viktig for meg å stadig lære noe nytt. Bolds lidenskap og visjon for merkevarebygging inspirerer meg. Jeg ser virkelig frem til å dele min erfaringen og lære enda mer av Bold, sier Tya.

– Vi har høye ambisjoner for Bold, og å ansette Tya er et bevis på dette. Tya er inkluderende og selvsikker i sitt arbeide, og har designkompetanse i verdensklasse. Dette vil styrke vår interne kultur, de kreative prosessene og våre leveranser ytterligere, sier kreativ leder Roar Sager.