Flere brains til Brainify

Konsulentselskapet Brainify fortsetter veksten med to nye konsulenter.

90130 3a0d5 original
Fra venstre: Bjørn Sørheim-Queseth, Johannes Hoff Holmedahl og Camilla Egner.

Fra i høst teller Brainify tolv konsulenter, hvorav ni av dem sitter i Norge. Konsulentselskapet hjelper kunder med design, webutvikling og produksjon av innhold.

– Kommunikasjonsrådgiver Camilla Egner er fra Aurskog, er utdannet fra Markedshøyskolen i Oslo og har et bredt fagfelt, forteller gründer og daglig leder Johannes Hoff Holmedahl.

– Camilla skal hjelpe kundene våre med både strategier, Google verktøy, appdesign og frontendutvikling, og ikke minst med oppfølging av kundene på vår nye nettbutikkløsning Hændle.

Prosjektleder og tekstforfatter Bjørn Queseth-Sørheim kommer over til Brainify etter nesten tre år som prosjektleder hos kunden Vårt Land og Mentor Medier.

– Bjørn har lang erfaring med å skrive gode tekster, lage podcaster og komme opp med gode og raske ideer til markedsføring i sosiale medier, sier Holmedahl.

Queseth-Sørheim skal i tillegg til å være tekstforfatter støtte daglig leder som prosjektleder for de større kundeprosjektene.

Det siste året har selskapet fått inn nye kunder som blant annet Merck, NTB, Signo og MPI i Oslo, og kunder som Rømskog Spa og Lavista på Romerike.