Business Designer til SDG

Emilie Kreyberg kommer fra Knowit Experience, der hun jobbet som digital prosjektleder. Nå skal hun styrke arbeidet med integrerte leveranser i Scandinavian Design Group.

91571 ea4fb original

Tidligere har Emilie Kreyberg jobbet med organisasjonsutvikling og endringsledelse innenfor samferdsel, der hun blant annet hadde ansvaret for å omorganisere den operative delen av Nettbuss express. Hun har også vært innom en rekke festivaler og idrettsarrangementer med ansvar for transport, logistikk og sikkerhet. Innimellom slagene har hun rukket å seile over Atlanterhavet i egen båt. Emilie skal jobbe som Business Designer i Scandinavian Design Group.

– Scandinavian Design Group har gjennomgått store endringer de siste årene, og står igjen med et sterkere metodefokus og fantastisk samhold i byrået. Det er med stor ydmykhet jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer sammen med noen av de mest ambisiøse og faglig sterke menneskene jeg har møtt, sier Kreyberg.

– Vi synes det er veldig stas å ha fått Emilie med på laget. Med hennes digitale teft, operative egenskaper og sammensatte erfaring er Emilie en viktig ressurs for å styrke arbeidet med våre integrerte leveranser, forteller Managing Director Anne Marie Brady i Scandinavian Design Group.