Ny leder på plass i Artell

Tønsbergbyrået Artell har ansatt Carl Fredrik Bø (51) som byråleder. Bø er spesialist innen helsekommunikasjon og kommer fra Apeland.

95619 722b5 original
Carl Fredrik Bø er ny byråleder for Artell Kommunikasjon i Tønsberg.

Tønsbergbaserte Artell kommunikasjon AS har i en årrekke vært fokusert på markedet innen legemidler og helse. Byrået har hentet Carl Fredrik Bø som ny byråleder fra årsskiftet. Han kommer fra stillingen som spesialist innen helse- og legemiddelkommunikasjon i kommunikasjonsbyrået Apeland.

– Artell har hovedsakelig bistått kunder innen helsesektoren med kommunikasjonstjenester innenfor reklame, PR og digitale løsninger. Disse tjenestene skal vi fortsette å levere. Gjennom ansettelsen av Carl Fredrik som byråleder, utvider vi tjenestespekteret vårt og vil fremover levere rådgivning innenfor Market Access, Public Affairs, internkommunikasjon og Issue Management, sier styreleder Patrick Tepfers i Artell. Han ser for seg flere ansettelser innenfor disse nye tjenesteområdene.

Et bedre og lengre liv

– Helsekommunikasjon handler om å bidra til at mennesker får et bedre liv og lever et lengre liv. Det gjør dette feltet ekstra meningsfullt å jobbe med. Helsekommunikasjon er samtidig betydelig mer komplekst, med betydelig flere aktører å forholde seg til og kommunisere med, enn det man har i andre bransjer. Artell er landets fremste byrå innenfor helsekommunikasjon, hvor alle brenner alle litt ekstra for hjelpe pasientene. Jeg er stolt over at jeg får bli en del av dette miljøet og ydmyk i forhold til at jeg skal lede de fremste ekspertene innen helsekommunikasjon i Norge, sier Carl Fredrik Bø.

Bø startet opp og ledet helsekommunikasjonsbyrået Effector i Norge i 2011, frem til han begynte i Apeland i 2014. Han har tidligere også vært informasjonsansvarlig i Geelmuyden.Kiese.