Chris Thomas Johansen til S & B-N

Sørlandsbyrået ansetter produsent og filmfotograf med erfaring fra både reklame og TV.

S B N Chris T Jx
Fra venstre: Christian Bråthen-Nordland, Chris Thomas Johansen og Jostein Syvertsen. Foto: S & B-N

Chris Thomas Johansen er en produsent og filmfotograf i midten av 30-årene med bred erfaring fra en rekke produksjoner; både innenfor reklamefilm og TV-innhold. Han vant to Gullruten-priser i 2020 for sin egenproduksjon «Fotobonden» og har vært fotograf på TV-produksjoner som blant annet «Farmen», «Kompani Lauritzen» og «71 Grader Nord» gjennom produksjonsselskap som Seafood, Strix, Novemberfilm og Freemantle. Han har gjort reklameoppdrag for kunder som Craft, Dyreparken og Hennig-Olsen.

– Vi er et godt team

Jostein Syvertsen og Christian Bråthen-Nordland, som er kreativt team og eiere i S & B-N, har jobbet mye med Chris de siste årene, da som innleid fotograf eller produsent på diverse filmopptak.

– Med Chris på laget styrker og utvikler vi teamet vårt ytterligere. Både med tanke på kvalitet og ikke minst effektivitet. Kundenes etterspørsel på filminnhold øker og øker, og vi kan nå skape mer av dette med stødig hånd. Chris vil også dekke rollen som teamets koordinator og produsent på større produksjoner der vi samarbeider med eksterne filmproduksjonsselskaper. Det skader heller ikke at Chris er en av de hyggeligste og dyktigste jeg har jobbet med i bransjen. Veldig fan av ham og vi er et godt team, Sier Christian Bråthen-Nordland, kreativ leder i S & B-N.

– Vi er nå i en prosess hvor vi skal bygge ytterligere kompetanse i byrået og øke leveransedyktigheten. Chris har en unik egenskap i å omforme brief og ivareta idé til faktisk innhold som treffer på emosjonelle verdier og de budskapene vi er ute etter å formidle. Det er sjelden vare i dagens medie- og kommunikasjonsverden der «alle» lager filminnhold, sier Jostein Syvertsen, daglig leder i S & B-N.

– Nå er tiden inne for noe nytt

– Jeg har fulgt med på S & B-N i snart 10 år, og blitt betatt. De er for meg, ledende gjennom sitt smittende humør og kreative arbeid. Jeg har gjort mye spennende med andre dyktige kollegaer siden 2010 frem til i dag, og nå er tiden inne for noe nytt. At jeg kan bli en del av en så dyktig og trivelig gjeng ser jeg virkelig frem til. I S & B-N kan vi dele erfaringer på hver vårt felt, og de vil nok utfordre meg i hytt og pine, men den tanken elsker jeg. S & B-N skor seg nå for en veldig spennende fremtid og jeg digger og at jeg er en del av dette, sier Chris Thomas Johansen.