Christian Husan til Void som Design Director

Void utvider sakte men sikkert om dagen, og i september ble designer Christian Husan med på laget.

Void
Fra venstre: Per Kristian Stoveland, Christian Husan, Mikkel Lehne, Bjørn Gunnar Staal, Joakim Hoen, Torstein Hågård Bakke. Foto: Massimo Leardini

I rollen som Design Director vil Christian Husan arbeide med å spisse de konseptuelle og estetiske kvalitetene ved selskapets prosjekter, samt ha hovedansvar for å videreutvikle og forvalte Voids merkevare

– Christian har lenge vært på radaren vår som en sylskarp og driftig designer som evner å utfordre og innovere på tvers av design-genre. Med ett ben i kunst- og mote-verden har Christian erfaring med å skape rike, visuelle konsepter og systemer det oser kvalitet og dybde av. Vi er glade og stolte for at Christian vil være med å definere hva Void skal være i framtiden, sier kreativ leder Bjørn Staal.

Christian kommer sist fra stillingen som designer for det norske motemerket Tom Wood hvor han har arbeidet med konseptutvikling, designsystemer for bøker og trykksaker, og visuelle elementer for bruk på klær, smykker og web.

– Jeg har alltid hatt et veldig godt øye til Void. De har en spennende portefølje og jobber i et unikt skjæringspunkt mellom funksjonalitet, estetikk og teknologi. Jeg opplever at Void skaper prosjekter som har innvirkning på folk, både funksjonelt, så vel som sanselig, og jeg ser veldig frem til å få være med på veien videre, sier Christian.